Om Per Nordhagen Entreprenørforretning AS

Per Nordhagen Entreprenørforretning AS ble etablert 18. mai 1963 av Per Nordhagen og selskapet har uavbrutt levert Entreprenørtjenester i Oslo og Akershus siden den gang. Vi leverer arbeid fra grøftebunn og helt opp til ferdig vei og landskap. Selskapet er godkjent av Direktoratet for Byggkvalitet i klasse 3 i Overordnet ansvar for utførelse og grunnarbeider. 

Per Nordhagen  Entreprenørforretning AS har bĂĄde som hovedentreprenør, totalentreprenør og underentrprenør en rekke ganger utført vann og avløpsarbeider i Oslo og Akershus. Arbeidets omfang og oppdrag har vært variert fra de minste ledningsdimensjoner opp til 1000 mm vannledning og kumstøping. Arbeidet er variert og omfatter bĂĄde nye anlegg og rehabilitering og ombygging av gamle anlegg. 

Per Nordhagen Entreprenørforretnign AS er en godkjent lærebedrift gjennom Byggopp og satser på lærlinger når vi rekruterer nye medarbeidere.

I 2013 fikk Per Nordhagen Entreprenørforretning AS utmerkelsen gaselle-bedrift for solid vekst.  Vi ble ogsĂĄ Gaselle i 2014 og 2015 !

Aktuelle linker
Sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven (PDF)
Startbank Leverandørsertifisering (PDF)
Sellicha Leverandørsertifisering (PDF)
Gaselle-bedrift 2013 (PDF)